Auto nieuws

1) Begrijp de motivatie van de dealer om auto’s te verkopen
Goede verkopers zijn van nature competitief en ze zijn zeer gemotiveerd om hun doelstellingen te halen. Daarom geven autofabrikanten dealerships doelstellingen voor de maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse verkoop. Het halen van deze cijfers betekent bonussen en beloningen voor de top performers. Als goed geïnformeerde autokoper kunt u deze informatie in uw voordeel gebruiken.

Als het verkopen van de auto die u wilt hen binnen bereik brengt, of hen over die doelstellingen duwt, zullen ze zeer gemotiveerd zijn om te handelen. Daarom zijn de laatste dagen van een maand een goed moment om te kopen, het einde van een kwartaal is beter, en het beste van alles is het einde van het jaar.

Natuurlijk, als ze hun doel al bereikt hebben als je binnenkomt, zullen ze blij zijn als je volgende maand terugkomt. Dat is een reden om niet te wachten tot de allerlaatste dag van het jaar.

Krijg de beste nieuwe auto prijs online.

2) Begin het auto shoppen vroeg
Dealerships zijn traditioneel trager de eerste paar weken voor Kerstmis. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar hebben ze het drukker dan normaal omdat de mensen vrij zijn en tijd hebben om te winkelen. Daardoor hebben de verkopers minder tijd om aan u te besteden en hebben ze het misschien te druk om proefritten te regelen. In plaats van te verwachten dat ze de rode loper uitrollen als je op 31 december verschijnt, doe je onderzoek en versmal je zoektocht naar het perfecte voertuig van tevoren. Dat omvat het nemen van eventuele proefritten.

Fabrieksfactuur prijs.
3) Wees flexibel in waar je naar op zoek bent
U zult nooit een geweldige deal op een auto die populair is bij de consument en goed verkoopt. Zelfs als u denkt dat hij te duur is, komt er binnenkort een andere koper langs die bereid is de prijs te betalen. Maar als je niet kieskeurig bent over het hebben van de nieuwste, meest modieuze rit zijn er een aantal koopjes te krijgen aan het eind van het jaar.

Het scoren van de absoluut laagste prijs betekent meestal het nemen van het uitgaande model jaar voertuig in plaats van het nieuwe model. (Dat betekent wegrijden in een 2020 model in plaats van de 2021’s die de dealer begon te ontvangen van de fabriek rond augustus).

Als u van plan bent om de auto enkele jaren te houden en niet bezorgd bent om de nieuwste styling of functies te hebben, kan dit een goede optie zijn. Er is echter een beetje een afschrijving “hit” als je het te veranderen na slechts twee of drie jaar. U zult waarschijnlijk ook een beperkt aantal kleur- en bekledingsopties hebben om uit te kiezen.

Zelfs als u het nieuwe model wilt, kan het de moeite lonen om flexibel te zijn. De dealer kan auto’s hebben met afwerkingspakketten of kleurenschema’s die gewoon niet helemaal werken. Als de verkoper merkt dat u een “value” shopper bent, kan hij u aanraden hiernaar te kijken. Als u een goede deal wilt, wees dan niet te snel om nee te zeggen.

4) Doe uw auto aankopen online
Tegenwoordig is het niet meer nodig om langs dealers te sjokken op zoek naar die “perfecte” auto, en het einde van het jaar is meestal sowieso een slecht moment om dat te doen. (Het is altijd een slecht idee om naar auto’s te kijken bij kunstlicht, want dat verandert de manier waarop kleuren verschijnen).

Leer in plaats daarvan uw opties kennen vanuit uw luie stoel thuis of op kantoor. Wanneer u het hebt beperkt tot een of een paar voertuigen beginnen te kijken om te zien wat er beschikbaar is. De meeste dealers hebben zelfs hun inventaris online, zodat u kunt zien of ze het exacte voertuig dat u wilt hebben.

Auto Spiekbriefje Logo
Auto Prijs Quotes
Gebruik mijn aanbevolen tools om de beste deals in uw lokale omgeving te vinden.
Rydeshopper
Edmunds
MotorTrend

Vind de dealer met de laagste prijs en bespaar. Wanneer dealers concurreren = U WINNEN!
5) Ontvang citaten van een paar lokale dealers
Dealers houden van internetverkoop. Het maakt hun leven gemakkelijker. Zodra u hebt bedacht welke auto het beste bij u zou passen, en u hebt de dealer inventarissen gecontroleerd, is het tijd om een paar online offertes aan te vragen. Ik raad u aan een vertrouwd online bedrijf te gebruiken, zoals Ryde Shopper, Edmunds, Motor Trend, of Cars Direct.

Deze bedrijven sturen u Internet prijsopgaven die automatisch alle kortingen of cash-back prikkels die momenteel beschikbaar zijn in de markt.

Selecteer gewoon het voertuig waarin u geïnteresseerd bent en vraag om een offerte. Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, wilt u misschien zien of er een nieuwe auto kortingen of prikkels beschikbaar op de uitgaande modellen. Sommige merken bieden loyaliteit bonussen, terwijl anderen hebben “conquest” prikkels.

In de meeste gevallen zal wat je terugkrijgt alle van toepassing zijnde kortingen en bonussen omvatten, en het komt meestal uit veel minder dan wat je zou worden aangeboden in de showroom.

6) Controleer de geschiedenis van een gebruikte auto
Deze tip is specifiek gericht op kopers van tweedehands auto’s. Hoewel de vijf tips hierboven van toepassing zijn op het kopen van een nieuwe of een gebruikte auto, hebben gebruikte auto’s meer kans op ongelukken en verborgen problemen zoals overstromingsschade. Daarom moet u elke tweedehands auto die u wilt kopen laten inspecteren door een onafhankelijke gecertificeerde monteur en een historierapport laten maken van elk voertuig waarin u veel interesse hebt.

Tags: Wij kopen autos –  mobilhome verkopen