Auto nieuws

Als u op zoek bent om de meeste bang voor je buck te krijgen bij het winkelen voor een nieuwe auto, te wachten om te kopen aan het einde van het huidige modeljaar van de fabrikant is een geweldige manier om mogelijk honderden of zelfs duizenden dollars besparen, terwijl nog steeds genieten van de voldoening van het rijden van de partij in een gloednieuwe auto.

Wanneer autofabrikanten een nieuw modeljaar uitbrengen, zitten dealers vaak opgescheept met “overgebleven nieuwe auto’s” van het vorige modeljaar die ze van hun kavels moeten zien te krijgen. Dit is de reden waarom het zo gebruikelijk is om advertenties te zien voor “model-jaar-uitverkoop”.

Het kopen van een auto aan het einde van een modeljaar kan een slimme keuze zijn en het is een van de beste tijden om een nieuwe auto te kopen, maar alleen als u uw auto kopen onderzoek doen en gaan in het proces goed geïnformeerd. Weet u niet zeker waar u moet beginnen als het gaat om winkelen voor nieuwe auto’s die overblijven? We hebben een aantal adviezen die u in gedachten moet houden als u zich opmaakt om naar de dealer te gaan.

Allereerst moet u begrijpen dat er geen universeel “einde van het modeljaar” is, aangezien de productiecycli van autofabrikant tot autofabrikant kunnen verschillen. Val niet in de foutieve veronderstelling dat het einde van het modeljaar van een voertuig in lijn zal vallen met het einde van het kalenderjaar, want dit is vaak niet het geval.

In plaats daarvan kunt u beter onafhankelijk onderzoek doen; de beste manier om erachter te komen wanneer het einde van een modeljaar nadert, is door de releasedatum van het model van het volgende jaar te onderzoeken.

Bijvoorbeeld, als een auto die u geïnteresseerd bent in heeft een nieuw model release datum voor november, zou je waarschijnlijk in het grootste voordeel om te winkelen voor overgebleven nieuwe auto’s van dat model ergens in oktober.

In de meeste gevallen kunt u verwachten dat een nieuw modeljaar begint rond de late herfst of vroege winter. Het is vrij zeldzaam voor een nieuw model jaar worden vrijgegeven in het voorjaar of de zomer, maar het is niet geheel ongehoord, dus zorg ervoor dat uw onderzoek te doen.

U zult ook willen in gedachten houden, fabrikant nieuwe auto kortingen en prikkels zal groter worden als het jaar komt tot een einde. Echter, uw nieuwe auto selectie zal ook beperkt worden. Het doel van de fabrikant en dealers zijn om alle overgebleven auto’s van het voorgaande jaar verkocht en uit de partij te krijgen.

Krijg de beste nieuwe auto prijs online.

2. Overweeg uw behoeften bij het kopen van een einde van het modeljaar auto
Hoewel het misschien onmogelijk is om precies te weten waar u volgend jaar om deze tijd zult staan, laat staan over een aantal jaar, is het een goed idee om naar de toekomst te kijken wanneer u overweegt een einde-modeljaar-auto te kopen. Dat komt omdat, afhankelijk van hoe lang u van plan bent om de auto te hebben, het wel of niet de moeite waard kan zijn om een restauto te kopen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat het kopen van een 2018-modeljaar van een auto u $ 2.000 zal besparen op uw aankoop in vergelijking met een 2019-model van dezelfde auto. Omdat u echter graag om de paar jaar een nieuwe auto koopt, kan uw 2018-model een aanzienlijk lagere doorverkoop-/inruilwaarde hebben dan een 2019-model (mogelijk enkele duizenden dollars lager).

Als gevolg hiervan hebt u mogelijk vooraf wat geld bespaard op uw voertuig door aan het einde van het modeljaar te kopen, maar u zou uiteindelijk meer hebben bespaard door het nieuwere modeljaar te kopen en het later weer in te ruilen of te verkopen voor meer op de weg.

Vind de dealer met de laagste prijs en bespaar. Wanneer dealers concurreren = U WINT!
3. Onderzoek en bereid u voor voordat u gaat auto shoppen
Als u overweegt een auto van het einde van het modeljaar te kopen, neem dan de tijd om uw eigen behoeften te beoordelen en te bepalen voordat u naar de dealer gaat. Dit betekent dat u moet uitzoeken met wat voor soort budget u werkt en of u al dan niet een financiering moet regelen.

Als u van plan bent financiering aan te vragen, wat voor aanbetaling kunt u dan doen? Als u een aantal specifieke merken en modellen in het achterhoofd, kan het ook een goed idee om te controleren met een paar online autoverzekering vervoerders en krijg een paar gratis online verzekering quotes, zodat u een beter idee van hoeveel u zal worden betalen elke maand voor de dekking te hebben.

U kunt ook willen een lijst van “behoeften” versus “wil” in een nieuwe auto te maken. Zorg ervoor dat u in staat zullen zijn om af te vinken de meeste (zo niet alle) van uw “behoeften” met een restje nieuwe auto; het kan niet de moeite waard een paar duizend dollar besparen op een einde-van-model-jaar voertuig als het betekent dat niet alle functies die u wilt, dus weten hoe om te beslissen wanneer het kan eigenlijk de moeite waard om een beetje meer te besteden aan een nieuw model jaar of een andere auto helemaal.

Tags: Wij kopen autos –  mobilhome verkopen